Eylül 02, 2016
2016 Güz Dönemi Gelişim Odaklı Klinik Çocuk ve Ergen Psikolojisi Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı ve Mülakat Sonuçlarını PDF olarak görüntülemek için tıklayınız.
Ocak 29, 2016
MÜDAHALE/ÖNLEME ÇALIŞMALARI ÇALIŞTAYIÇalıştayın Amacı:Psikolojik ve sosyal kaynaklı sorunların önlenmesi ve insanın iyilik ve refahının yükseltilmesi amacıyla çeşitli disiplinlerden pek çok araştırmacı ve uygulamacı gittikçe artan şekilde müdahale/önleme çalışmaları üzerinde yoğunlaşıyor. Türkiye’...
Şubat 09, 2015
Erasmus+ Programı kapsamında Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara’daki 12 üniversite tarafından yürütülen “Yeni İş Tecrübeleri için Ankara Konsorsiyumu (YİTAK)”, Erasmus+ Staj Hareketliliği’nden yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerine hibe verecektir. Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.